OVER PRODIMED CLINICS

Al meer dan 10 jaar bewezen succesvol!

Prodimed is een toonaangevende producent van dieetproducten in Europa. Prodimed Clinics is de online praktijk van Prodimed. Vanuit haar expertise en meer dan tien jaar ervaring werkt Prodimed dagelijks aan haar missie: een oplossing bieden voor het groeiende probleem van overgewicht en obesitas. Het medisch onderbouwde Prodimed proteïnedieet is door diëtisten ontwikkeld. De Prodimed methode is al ruim 10 jaar doeltreffend en verzekert u van langetermijnresultaten.

VOLLEDIG PROCES IN EIGEN BEHEER

Van idee tot product en van productie tot distributie

Prodimed is een exclusief en zelf ontwikkeld concept, waarbij het behalen van het beste resultaat centraal staat. Een innovatief team van gediplomeerde specialisten werkt voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen. Kwaliteit, nieuwe samenstellingen en variatie in smaak zijn zeer belangrijke factoren om een goed eindresultaat te helpen behalen en voldoende variatie te bieden tijdens het proteïnedieet.

Het volledige productie- en distributieproces gebeurt in eigen beheer via een modern en centraal magazijn, wat is voorzien van de nieuwste en modernste technieken en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING

Uw persoonlijke diëtist staat voor u klaar!

Onderzoek toont aan dat professionele online begeleiding door een diëtist de sleutel tot succes is. Om die reden behoort dit tot de belangrijkste onderdelen binnen Prodimed Clinics. Het Prodimed Dieet berust op een wetenschappelijke en medisch onderbouwde basis. Professionele kennis is daarbij een vereiste. Via onze helpdesk krijgt u persoonlijke begeleiding van onze telefonisten en diëtisten. Via ‘Mijn Prodimed’ heeft u online inzicht in de voortgang en ontvangt u op maat gemaakt advies.

Plan hier uw GRATIS intakeconsult