Frisse salade met gebakken cantharellen


Vanaf:

✓ Fase 1

Ingrediënten (2 personen):

✓ 150 gram rucola sla

✓ 200 gram verse spinazie

✓ 200 gram cantharellen

✓ Een paar cherrytomaatjes, gehalveerd

✓ 1 eetlepel olijfolie

✓ Zout en peper

 

Bereidingswijze:

✓ Borstel de paddenstoelen schoon en verwijder het zand door ze onder de lopende kraan af te spoelen.

✓Dep droog met keukenpapier en laat de kleine paddenstoelen heel maar snijd de grotere paddenstoelen in twee.

✓Bak ze aan op hoog vuur in olijfolie gedurende 10-15 minuten totdat het afgegeven vocht verdampt is. Schep ze uit de pan en zet ze opzij.

✓Nu meng je de rucola, spinazie en de gehalveerde tomaatjes onder elkaar in een grote kom.

✓Breng op smaak met peper en zout. Besprenkel met een klein beetje olijfolie.

✓Serveer de salade op je bord en schep hier bovenop de gebakken cantharellen.

 

Eet smakelijk!

 

Delen:
Scroll To Top
+31 (0)88 800 1360Mail onsMijnProdimed