Gegrilde biefstuk met paprika en portobello’s


Vanaf:

✓ Fase 2

Ingrediënten:

✓ 2 stuks biefstuk

✓ 4 grote portobello’s (zonder de steeltjes)

✓ 2 gele paprika’s

✓ Gesnipperde bieslook of fijngesneden peterselie

✓ Olijfolie

✓ Peper en zout

 

Bereidingswijze:

✓ Snijd de gele paprika in grove stukken.

✓ Verwarm een grillpan en bestrijk met 1 eetlepel olie. Gril de paprika en portobello’s aan elke kant 2 minuten. Snijd de portobello’s in dikke plakken.

✓ Snijd de biefstuk dwars doormidden en dep ze droog. Bestrooi met wat zout en peper naar smaak en een klein beetje olie.

✓ Gril de biefstuk 3-4 minuten tot zich schroeiplekjes vormen. Keer ze om en gril ze nog eens 2-3 minuten (rood tot rosé) of tot ze naar wens zijn.

✓ Leg de biefstuk op het bord en snijd plakjes van ongeveer een halve centimeter groot. Leg de champignons ernaast en de gele gegrilde paprika erover. Bestrooi het geheel indien gewenst met een beetje bieslook of peterselie.

 

Eet smakelijk!

 

Delen:
Scroll To Top
+31 (0)88 800 1360Mail onsMijnProdimed