Fulltime Klantenservice professional

Prodimed groeit. Daarom zijn we op zoek naar een deskundige en fulltime Klantenservice professional.

 

Over Prodimed

Begin 2003 kwam een selecte groep van voedingsdeskundigen en diëtisten bij elkaar. Hun missie? Overgewicht en obesitas bij volwassenen terugdringen, en de volksgezondheid bevorderen. Samen ontwikkelden ze een methode waarbij de focus ligt op een persoonlijk plan, voedzame eiwitrijke maaltijden van eigen bodem, intensieve begeleiding via een internationaal netwerk van diëtisten. Die methode heet Prodimed. Vandaag de dag is Prodimed niet meer weg te denken in dieetland, en hebben we al tienduizenden mensen geholpen in hun strijd tegen de kilo’s. Ons geheim? We blijven ons continu ontwikkelen, zodat we aansluiten bij wat klanten zoeken.

 

Over de functie

Bij Prodimed nemen we onze missie – het terugdringen van overgewicht en obesitas – heel serieus. Het gaat immers om de gezondheid van mensen. Daarom staan kwaliteit, aandacht en continue verbetering bij ons altijd op de eerste plaats. Als klantenservice professional vervul jij daar een sleutelrol in. Want jij bent voor consumenten, klanten en partners (de dieetpraktijken) het centrale aanspreekpunt. Hebben zij vragen of behoefte aan informatie? Dan sta jij voor ze klaar, via e-mail, telefoon, social media of chat. Met jouw professionaliteit, aandacht en vriendelijkheid help jij mensen om onze methode zo goed mogelijk te volgen. Jouw dag is geslaagd als klanten blij zijn en je de kwaliteit van onze service naar een hoger niveau hebt weten te brengen.

 

Kernwoorden

We hebben de belangrijkste eigenschappen voor de functie op een rijtje gezet. De lijst is niet volledig en al helemaal niet perfect. Want we weten dat jij nog veel meer te bieden hebt!

 

✓  Je hebt een afgeronde mbo opleiding, en enkele jaren ervaring als klantenservicemedewerker.

✓  Je schakelt moeiteloos met verschillende doelgroepen. Zowel B2C als B2B.

✓  Je bent commercieel ingesteld en weet twijfels bij onze doelgroepen weg te nemen.

✓  Jouw manier van communiceren is duidelijk, professioneel en altijd met volle aandacht.

✓  Voor jou is niets vanzelfsprekend. Je denkt graag mee over hoe we onze dienstverlening continu kunnen verbeteren.

✓  Je spreekt en schrijft perfect Nederlands, en Engels is voor jou ook geen probleem.

✓  Je hebt affiniteit met voeding en gezondheid.

✓  Je bent een teamplayer. De gehele afdeling Klantenservice heeft hetzelfde doel voor ogen: consumenten, klanten en partners zo goed mogelijk helpen.

 

Ons aanbod

Bij Prodimed maak je deel uit van een jong en gedreven team binnen een snelgroeiend internationaal bedrijf. Samen zetten we ons met groot enthousiasme in voor onze missie: een oplossing bieden voor het groeiende probleem van overgewicht en obesitas. Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden waar je ‘u’ tegen zegt, collega’s waar je energie van krijgt en de verkoop van een innovatieve dieetmethode waar geen investering of risico bij komt kijken voor de diëtist. Bij ons is iedereen echt onderdeel van het merk. We staan altijd open voor jouw ideeën en de kansen die jij ziet.

 

Interesse?

Herken jij je in de bovenstaande omschrijving? En wil je onderdeel uitmaken van een toonaangevende en groeiende organisatie in de dieetwereld? Stuur je cv en motivatie dan naar Pascal van Diest.

Delen:
Scroll To Top
+31 (0)88 800 1360Mail onsMijnProdimed