HET PRODIMED CLINICS DIEET

De medisch verantwoorde manier van afvallen!

Overgewicht, of zelfs obesitas, gaat u met het medisch onderbouwde behandelprogramma van Prodimed Clinics op succesvolle wijze te lijf. Bereik uw streefgewicht met ons door diëtisten ontwikkelde stappenplan. Persoonlijk bijgestaan door uw eigen diëtist en met onze producten die aansluiten bij dit proteïnedieet, bent u verzekerd van langetermijnresultaat.

SMAAK & VARIATIE

De succesvolle en aangename manier van afslanken

Prodimed beschikt over een zelf ontwikkeld en uitgebreid assortiment van producten die verkrijgbaar zijn in verschillende smaken en vormen en online te bestellen zijn via Mijn Prodimed. Dit sluit eentonige voeding uit en garandeert een aangename afwisseling tijdens het dieet.
De Prodimed producten zijn eenvoudig te bereiden en bevatten alle belangrijke benodigde energie- en voedingswaarden, mineralen en vitaminen die al in het product zijn verwerkt, wat uniek is. Dit zorgt er mede voor dat het dieet goed vol te houden en te doorlopen is en men geen hongergevoel krijgt.

STAP VOOR STAP

Doeltreffend stappenplan van Prodimed Clinics

Het medisch onderbouwde behandelprogramma van Prodimed Clinics bestaat uit 5 stappen. De actieve eerste fase is gericht op het verliezen van gewicht. Door het gebruik van Prodimed proteïnesupplementen wordt op doeltreffende wijze gezorgd voor gewichtsafname. Tijdens de overgangsfasen stapt u geleidelijk weer over op normale voeding. U bouwt stap voor stap weer op naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. In de onderhoudsfasen kunnen we u een volledig gecontroleerde voeding garanderen.

Tijdens alle stappen maakt u gratis gebruik van een persoonlijke online diëtist. Deze maakt een plan op maat voor u en ondersteunt en begeleidt u, ook na het bereiken van uw streefgewicht. U betaalt dus enkel en alleen voor de producten. Tijdens het gratis intakeconsult wordt voor uw persoonlijke situatie berekend wat de kosten voor de producten voor het gehele traject zullen zijn. U komt dus niet voor verrassingen te staan. De begeleiding en het gebruik van Mijn Prodimed zijn ook volledig gratis. Juist de combinatie van het Prodimed proteïnedieet, de online diëtist en de producten maakt deze methode uniek. Deze is al ruim 10 jaar doeltreffend en verzekert u van langetermijnresultaten.

PERSOONLIJKE ONLINE DIËTIST

Professionele diëtist van Prodimed Clinics

Uit onderzoek is gebleken: professionele begeleiding - ook online - is de sleutel tot succes. Bereik succesvol uw streefgewicht met een gediplomeerde diëtist van Prodimed Clinics. Deze begeleidt u gratis gedurende het hele traject en ook daarna: zelfs als u geen Prodimed producten meer gebruikt, kunt u gratis contact houden met uw diëtist. Prodimed Clinics biedt complete nazorg.

U start met een persoonlijk intakeconsult. Uw diëtist ontwikkelt een plan op maat voor u. Tijdens de onderhoudsfase stemt u samen de voortgang af. Heeft u tussentijds behoefte aan contact, dan kunt u altijd gratis terecht. De volledige begeleiding verloopt via telefoon, e-mail, chat en het op maat gemaakte online programma ‘Mijn Prodimed’, dat u overal online kunt volgen. Deze persoonlijke werkwijze helpt u om het goed vol te houden en staat al ruim 10 jaar garant voor succes.

Plan hier uw GRATIS intakeconsult