Dietist gezocht

Gaat U
  samen
             met ons
   de Strijd aan

 

 

CONTACT

Beste diëtist,

Professionele begeleiding is de sleutel tot succes. Dat blijkt uit onze jarenlange ervaring, maar ook uit wetenschappelijke onderzoeken. Daarom is begeleiding bij ons ook geen extra optie, maar een vast onderdeel van de Prodimed-methode. We werken daarom enkel met gediplomeerde diëtisten die zorgen voor motivatie, inspiratie, sturing en professioneel advies.

 

Diëtisten zijn namelijk de absolute experts in het begeleiden en bewerkstelligen van een gedragsverandering. Zij helpen volwassenen op een gecontroleerde en zorgvuldige manier naar een gezonde leefstijl. Daarom vormt deskundige begeleiding van diëtisten het hart van onze Prodimed-methode

 

Wij zien onze methode vooral als een waardevolle aanvulling op het totaalaanbod binnen de praktijk, waarbij het altijd aan u is per cliënt te bepalen welke werkwijze of methode past. Want alleen op die manier biedt u cliënten het beste resultaat. Precies om die reden kiezen diëtisten graag voor Prodimed als aanvulling.

 

Wij werken niet met contracten, kleine lettertjes en vervelende verplichtingen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw praktijk? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met u op.

Ervaringen van aangesloten diëtistenpraktijken

Wij kunnen u natuurlijk vertellen hoe het is om met Prodimed te werken, maar het is veel beter dat uit eerste hand te horen. Daarom hebben we collega-diëtisten gevraagd naar hun ervaringen met onze producten, onze werkwijze en onze organisatie. Dus laat u inspireren en bepaal vervolgens helemaal zelf of Prodimed bij uw praktijk past.

Meer weten?

Onze specialisten geven u graag antwoord op al uw vragen over onze methode. Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier, dan nemen we spoedig contact met uw op.

Scroll To Top