Bloemkoolpuree met gehaktballetjes


Vanaf:

✓ Fase 2

Ingrediënten:

✓ Zakje Prodimed aardappelpuree

✓ 100 gram bloemkool gekookt

✓ 100 gram mager rundergehakt

✓ 150 gr. Mutti Pomodoro San Marzano

✓ 1 el olijfolie

✓ 2 takken basilicum en oregano

✓ Peper en zeezout

✓ 2 tenen knoflook

Bereidingswijze:

✓ Maak gehaktballetjes van het rundergehakt en bak deze in een pan met olie gaar.

✓Voeg de Mutti Pomodoro San Marzano toe evenals de kruiden, zout, peper en knoflook. Zet dit op laag vuur.

✓ Pureer de bloemkool met een staafmixer.

✓ Bereid de Prodimed aardappelpuree volgens de bereidingswijze en meng dit met de bloemkool.

✓ Serveer de puree met de gehaktballetjes op een bord.

 

Eet smakelijk!

 

Delen:
Scroll To Top
+31 (0)88 800 1360Mail onsMijnProdimed